top of page

meisner COMPLETE

Start het eerste jaar van de twee-jarige Meisner opleiding in Tilburg.
Deze acteermethode zal een stevige en krachtige basis zijn voor jou als acteur/actrice/zanger /zangeres.

 

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze uitgebreide twee -jarige acteurstraining. Tijdens deze opleiding train je jouw hele instrument, stem, lichaam en geest waarmee je jouw talent kunt verdiepen om zo de beste artiest te worden die je kunt zijn.

Het eerste jaar ga je werken als jezelf onder denkbeeldige omstandigheden. Er wordt nog geen nadruk gelegd op karakterwerk. De lessen nodigen je uit om jezelf en je acteerinstrument te verkennen en te ontwikkelen. Je vergroot je zelfbewustzijn, gevoeligheden, empathie en verbeeldingskracht.


Het begin van het eerste jaar volgt Sanford Meisner's traditionele opeenvolging van improvisatie-oefeningen en basisscènewerk, te beginnen met de herhalingsoefening. Je gaat gaandeweg aan de slag met zelf bedachte denkbeeldige omstandigheden en verdiept en breidt het werk in de loop van het schooljaar uit. Het oefenwerk wordt afgewisseld met basis scènewerk.
 

Kernacteervaardigheden zullen gewoonte worden. Je leert diep luisteren, waarheidsgetrouw reageren, het authentieke gevoelsleven volledig uitdrukken onder rijke, imaginaire omstandigheden. Je leert onschatbare tools (inclusief emotionele voorbereiding) en hoe je aan basisscènes kunt werken om ze elke keer fris en geïmproviseerd te houden. Je leert hoe je 'craft' - dat wil zeggen - hoe je het huiswerk van de acteur kunt doen om op betrouwbare wijze authentiek, persoonlijk, fantasierijk en zinvol gedrag te produceren in overeenstemming met alle gegeven omstandigheden. Door constant te oefenen - zowel in de klas als buiten de klas - ontwikkel je solide, positieve artistieke gewoonten.

​​Eerstejaars acteren komt twee keer per week bij elkaar voor 3 uur, en deze opleiding vereist ook minimaal 2 uur per week thuiswerk voor repetities en huiswerk. Er zijn 64 lessen in het eerste jaar.

MEISNER COMPLETE

Woensdag van 19:00 uur tot 22:00 uur

Zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur

Docente Belinda van Doorn

Prijs € 195,- per maand

pexels-cottonbro-4727500.jpg

Om voor toelating in aanmerking te komen vul je het toegestuurde inschrijvingsformulier in en daarna volgt een interview met de hoofd docent en /of toelatings-manager.

+

bottom of page