top of page
acting icon.png

MEISNER METHODE

Algemene Info

 

Meisner-training is een onderling afhankelijke reeks trainingsoefeningen die op elkaar voortbouwen. Studenten werken aan een reeks steeds complexere oefeningen om het vermogen te ontwikkelen om eerst te improviseren, dan toegang te krijgen tot een emotioneel leven en uiteindelijk de spontaniteit van improvisatie en de rijkdom van persoonlijke reacties op tekstueel werk te brengen. De techniek wordt gebruikt om improvisatievaardigheden te ontwikkelen, evenals "het interpreteren van een script en het creëren van de specifieke fysieke kenmerken van elk personage dat de acteur speelde".

FACTORIUM

andrew-neel-z55CR_d0ayg-unsplash.jpg

Een kennismaking met de Meisner Acteermethode. Er wordt gewerkt met de repetitie oefening, de klop op de deur, de onafhankelijke activiteit, en scène-werk op basis van een dialoog. De workshop is een goede manier om te proeven aan de Meisner techniek.

 

START 27/5/2024

DUUR 6 WEKEN

IEDERE MAANDAG

VAN 20:00 UUR TOT 22:00 UUR

KOSTEN € 120,- (6 LESSEN)

REFRESH

aleks-dorohovich-GexpQNo1lcI-unsplash.jpg

Wil jij je Meisner skills opfrissen?

Binnen de 8 weken durende workshop ga je wederom aan de slag met o.a. de repetitie oefening en andere oefeningen uit de Meisner Methode.

Je zou het kunnen zien als onderhoud van je acteertalent.

START 15/9/2022

DUUR   8 WEKEN

DONDERDAGMIDDAG

VAN 13:00 UUR TOT 16:30 UUR

KOSTEN € 350,- ( 8 LESSEN)

PLAY SCENE

kind-and-curious-5J-G2rbyBJw-unsplash_ed

Heb jij een favoriete scene en ben je bekend met de Meisner Methode? Dan is dit je kans. Meld je aan zodat je alsnog jouw gemiste scene onder regie en begeleiding van Belinda van Doorn kan spelen.

START 15/9/2022

DUUR   8 WEKEN

DONDERDAGAVOND

VAN 19:00 UUR TOT 21:00 UUR

KOSTEN € 350,- ( 8 LESSEN)

bottom of page