top of page

TESTIMONIALS

“De manier waarop je Brettney en mij door dat nummer hebt getrokken afgelopen week. Ik merkte dat we beiden in een soort bubbel zaten en dat ik de rest er omheen compleet kon vergeten. En dat is wat ik wil. Op kunnen gaan in dat moment. En de rest loslaten. En daar heb jij voor kunnen zorgen!”

Open en fijne omgeving! Heel echt, geen doekjes en omwegen. Straight 2 the point.

Heel positief en natuurlijk: gewoon DOEN!

“Belinda heeft mijn spel en zang veel waarachtiger gemaakt. Ik doe veel minder aan over-acting. Ze heeft echt oog voor je, wanneer ze met je werkt. De manier van feedback en uitleg geven beklijft. Dit neem je mee in het acteren voor altijd, omdat je begrijpt waarom."
“Afgelopen weekend heb ik de heftigste voorstellingen gespeeld die ik ooit heb mogen spelen . Een voorstelling waarbij je dus snel geneigd bent om emoties te gaan spelen. Maar dankzij jouw lessen heb ik dat volledig aan de kant weten te zetten. Ik zat tijdens de voorstellingen zo erg in mijn rol en voelde mij zo erg mijn personage dat ik meerdere keren echt ben gebroken tijdens het stuk. Tijdens mijn solo voelde ik zoveel frustratie en onmacht en op het einde heb ik zo gehuild. En alles voelde alsof het op dat moment echt mijn leven en verhaal was. Dat heb jij mij geleerd. En daar ben ik zo dankbaar voor.”
"Belinda doorbreekt elke weerstand die je kan ervaren, daardoor ontdekt je echt je persoonlijke mogelijkheden en talenten."
“Belinda heeft een eigen stijl. Ze werkt met mensen door ze echt te zien, door alle poespas eraf te halen en vanuit daar te werken. Ze daagt je uit door naar jezelf te kijken en vanuit je authentieke ik te gaan handelen en zingen. Dit alles doet ze door een veilige en vertrouwde setting te creëren, waar je ook de ruimte voelt om jezelf te laten zien en zijn. En je daardoor grenzen durft op te zoeken, je verder kunt ontwikkelen als zanger en mens.Ze confronteert, stimuleert en daagt je uit!”
bottom of page