top of page

meisner methode

Meisner-training is een onderling afhankelijke reeks trainingsoefeningen die op elkaar voortbouwen. Studenten werken aan een reeks steeds complexere oefeningen om het vermogen te ontwikkelen om eerst te improviseren, dan toegang te krijgen tot een emotioneel leven en uiteindelijk de spontaniteit van improvisatie en de rijkdom van persoonlijke reacties op tekstueel werk te brengen. De techniek wordt gebruikt om improvisatievaardigheden te ontwikkelen, evenals "het interpreteren van een script en het creëren van de specifieke fysieke kenmerken van elk personage dat de acteur speelde".

De datums waarop deze workshops worden gegeven zijn nog niet bekend. Indien je interesse heb in een van onderstaande workshops kan je onder voorbehoud aanmelden. Zodra de uiteindelijke datum bekend is informeren we je daarover en kan je besluiten je definitief aan te melden. De  workshops worden gegeven in onze locatie aan de Jules de Beerstraat 6.

hello4 copy.jpg

INTRODUCTIE

Wil jij kennismaken met de Meisner Acteer Methode?
Ondervinden hoe waardevol deze New Yorkse acteermethode  voor jouw talent kan zijn? Tijdens deze 5-daagse workshop komen een aantal aspecten van de Meisner Methode aan bod, zoals de fameuze repetitie oefening.

acting icon.png

MAANDAG T/M VRIJDAG

VAN 15:00 UUR TOT 16:30 UUR

KOSTEN € 285,-

jon-tyson-7uPzmidQ4jI-unsplash_edited.jpg

REFRESH

Droom je nog wel eens van de repetitie oefening? Of denk je nog wel een terug aan al die waarachtige momenten die ontstonden na de klop op de deur?

In onze REFRESH workshop krijg je de kans om de methode op te frissen en te ervaren welke kwartjes er ondertussen gevallen zijn.

acting icon.png

MAANDAG T/M VRIJDAG

VAN 15:00 UUR TOT 16:30 UUR

KOSTEN € 285,-

pexels-diva-plavalaguna-5710386.jpg

MAKE A SCENE

Heb jij een favoriete scene en ben je bekend met de Meisner Methode? Dan is dit je kans. Meld je aan zodat je jouw scene onder regie en begeleiding van Belinda van Doorn kan spelen.

acting icon.png

MAANDAG T/M VRIJDAG

VAN 15:00 UUR TOT 16:30 UUR

KOSTEN € 285,-

bottom of page