top of page

young & talented

you can stay

young as long

as you learn

Emily Dickinson

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar. Ben jij een geboren acteur/actrice of zanger/zangeres? Wil jij samen met anderen werken aan het ontwikkelen van jouw talent? Dat kan. Wij hebben voor jou alles in huis om je te laten ontdekken wie jij bent als speler. Bovendien krijg je de juiste tools om eventueel jouw droom werkelijkheid te laten worden. Je kan verschillende workshops volgen eventueel aangevuld met een muziektheater productie onder regie van Belinda van Doorn.

De datums waarop deze workshops worden gegeven zijn nog niet bekend. Indien je interesse heb in een van onderstaande workshops kan je onder voorbehoud aanmelden. Zodra de uiteindelijke datum bekend is informeren we je daarover en kan je besluiten je definitief aan te melden.

pexels-elviss-railijs-bitāns-1389429.jpg

SINGSONGWRITING

Samen met een echte singer-songwriter ga jij aan de slag met je eigen  compositie. Vertel jouw verhaal of deel je gevoel in een nummer. Geen zorgen, je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

singing icon.png

DUUR 1 WEEK

DAGELIJKS MAANDAG T/M VRIJDAG

VAN 13:00 UUR TOT 16:30 UUR

KOSTEN € 185,-

pexels-yuri-manei-2690323.jpg

PLAYGROUND

De meest uiteenlopende karakters spelen. Vol en zonder schaamte.Klinkt dat eng? Probeer het en je zal er geen spijt van krijgen. In onze studio kan jij zijn wie jij bent. Je gaat ontdekken, verdiepen en durven jezelf te zijn. En vooral heel veel lol hebben

acting icon.png

DONDERDAGMIDDAG

VAN 13:00 UUR TOT 16:30 UUR

erik-lucatero-wCQhVoaxhLA-unsplash.jpg

PRODUCTIE

Meldt je aan voor de audities en wie weet speel jij dadelijk de hoofdrol in onze muziektheater voorstelling onder regie van Belinda van Doorn

stagelight icon.png

DONDERDAGAVOND

VAN 19:00 UUR TOT 21:00 UUR

KOSTEN € 80,-  PER MAAND

bottom of page