top of page

Je ademt muziek en zingen is jouw passie. Met al die ervaring die je hebt opgedaan, droom je ervan om met jouw optreden het publiek te raken. Je weet dat je goed kunt zingen, maar over het acteren blijf je onzeker. Je bent bezig met wat anderen van jouw talent vinden. De angst voor hun oordeel zorgt ervoor dat je niet volledig durft te gaan op het podium en dat frustreert je. Het is tijd om die onzekerheid te overwinnen en vol zelfvertrouwen jouw stem te laten horen!

that's
PLAYHOUSE

HERKEN JE DIT?

  • Jouw droom is om vol zelfvertrouwen op het podium te staan en het publiek te raken met jouw stem.

 

  • Je houdt jezelf in tijdens het zingen omdat je bang bent voor de reacties van anderen. Je hebt het gevoel dat je je aan de zangtechniek moet houden, maar je merkt dat dit je tegenhoudt in het voluit durven gaan.

 

  • Wanneer anderen naar je luisteren, merk je dat je stem trilt en je benen beven. Je hyperventileert nog net niet, maar de spanning is overweldigend. Noten die je thuis moeiteloos haalt, lukken opeens niet meer. Je weet dat je het kan, maar hoe kun je dit bereiken onder druk?

 

  • Hoewel je weet dat je talent hebt, voel je je niet op je gemak met hoe je nu zingt. Je wilt weten wat je nu eigenlijk aan het doen bent en hoe je het verhaal moet ‘vertellen’.

 

  • Je verlangt ernaar om de rem eraf te halen en vrijuit te kunnen zingen op het toneel, zonder je druk te maken over wat anderen van je denken.

IMG_1759.JPG

EN NU?

Hoe lang wil jij nog  wachten met het realiseren van je droom? Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Je blijft maar twijfelen of je wel goed genoeg bent en ziet ondertussen anderen de rollen krijgen waar jij van droomt. 

Dat gaat knagen, je bent bang om spijt te krijgen. Spijt dat je in je comfort zone bent blijven hangen en je niet de sprong hebt gewaagd. En je weet, als je blijft wachten, is de kans groot dat je nooit je droom gaat realiseren. Dus, waarom niet nu beginnen? Neem de eerste stap en laat jouw talent schitteren!

“Afgelopen weekend heb ik de heftigste voorstellingen gespeeld die ik ooit heb mogen spelen . Een voorstelling waarbij je dus snel geneigd bent om emoties te gaan spelen. Maar dankzij jouw lessen heb ik dat volledig aan de kant weten te zetten. Ik zat tijdens de voorstellingen zo erg in mijn rol en voelde mij zo erg mijn personage dat ik meerdere keren echt ben gebroken tijdens het stuk. Tijdens mijn solo voelde ik zoveel frustratie en onmacht en op het einde heb ik zo gehuild. En alles voelde alsof het op dat moment echt mijn leven en verhaal was. Dat heb jij mij geleerd. En daar ben ik zo dankbaar voor.”
“De manier waarop je Brettney en mij door dat nummer hebt getrokken afgelopen week. Ik merkte dat we beiden in een soort bubbel zaten en dat ik de rest er omheen compleet kon vergeten. En dat is wat ik wil. Op kunnen gaan in dat moment. En de rest loslaten. En daar heb jij voor kunnen zorgen!”
"Belinda kan iedereen in zeer korte tijd een stap laten maken door persoonlijke feedback. Haar werkwijze maakt het zeer menselijk."
"Belinda doorbreekt elke weerstand die je kan ervaren, daardoor ontdekt je echt je persoonlijke mogelijkheden en talenten."

“Belinda heeft mijn spel en zang veel waarachtiger gemaakt. Ik doe veel minder aan over-acting. Ze heeft echt oog voor je, wanneer ze met je werkt. De manier van feedback en uitleg geven beklijft. Dit neem je mee in het acteren voor altijd, omdat je begrijpt waarom."

Open en fijne omgeving! Heel echt, geen doekjes en omwegen. Straight 2 the point.

Heel positief en natuurlijk: gewoon DOEN!

“Belinda heeft een eigen stijl. Ze werkt met mensen door ze echt te zien, door alle poespas eraf te halen en vanuit daar te werken. Ze daagt je uit door naar jezelf te kijken en vanuit je authentieke ik te gaan handelen en zingen. Dit alles doet ze door een veilige en vertrouwde setting te creëren, waar je ook de ruimte voelt om jezelf te laten zien en zijn. En je daardoor grenzen durft op te zoeken, je verder kunt ontwikkelen als zanger en mens.Ze confronteert, stimuleert en daagt je uit!”
 
bottom of page