top of page
acteren voor zangers.png

Je ademt muziek en zingen is jouw passie. Met al die ervaring die je hebt opgedaan, droom je ervan om met jouw optreden het publiek te raken. Je weet dat je goed kunt zingen, maar over het acteren blijf je onzeker. Je bent bezig met wat anderen van jouw talent vinden. De angst voor hun oordeel zorgt ervoor dat je niet volledig durft te gaan op het podium en dat frustreert je. Het is tijd om die onzekerheid te overwinnen en vol zelfvertrouwen jouw stem te laten horen!

HERKEN JE DIT?

Jouw droom is om vol zelfvertrouwen op het podium te staan en het publiek te raken met jouw stem.

 

Je houdt jezelf in tijdens het zingen omdat je bang bent voor de reacties van anderen. Je hebt het gevoel dat je je aan de zangtechniek moet houden, maar je merkt dat dit je tegenhoudt in het voluit durven gaan.

 

Wanneer anderen naar je luisteren, merk je dat je stem trilt en je benen beven. Je hyperventileert nog net niet, maar de spanning is overweldigend. Noten die je thuis moeiteloos haalt, lukken opeens niet meer. Je weet dat je het kan, maar hoe kun je dit bereiken onder druk?

 

Hoewel je weet dat je talent hebt, voel je je niet op je gemak met hoe je nu zingt. Je wilt weten wat je nu eigenlijk aan het doen bent en hoe je het verhaal moet ‘vertellen’.

 

Je verlangt ernaar om de rem eraf te halen en vrijuit te kunnen zingen op het toneel, zonder je druk te maken over wat anderen van je denken.

EN NU?

Hoe lang wil jij nog  wachten met het realiseren van je droom? Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Je blijft maar twijfelen of je wel goed genoeg bent en ziet ondertussen anderen de rollen krijgen waar jij van droomt. 

Dat gaat knagen, je bent bang om spijt te krijgen. Spijt dat je in je comfort zone bent blijven hangen en je niet de sprong hebt gewaagd. En je weet, als je blijft wachten, is de kans groot dat je nooit je droom gaat realiseren. Dus, waarom niet nu beginnen? Neem de eerste stap en laat jouw talent schitteren!

TESTIMONIALS

“Afgelopen weekend heb ik de heftigste voorstellingen gespeeld die ik ooit heb mogen spelen . Een voorstelling waarbij je dus snel geneigd bent om emoties te gaan spelen. Maar dankzij jouw lessen heb ik dat volledig aan de kant weten te zetten. Ik zat tijdens de voorstellingen zo erg in mijn rol en voelde mij zo erg mijn personage dat ik meerdere keren echt ben gebroken tijdens het stuk. Tijdens mijn solo voelde ik zoveel frustratie en onmacht en op het einde heb ik zo gehuild. En alles voelde alsof het op dat moment echt mijn leven en verhaal was. Dat heb jij mij geleerd. En daar ben ik zo dankbaar voor.”
bottom of page